Sergej i Jelena Tomašević napuštaju žiri jer dolazi starleta Kija

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ćetković je odlučio da se povuče čim je čuo da čelnici Pinka pregovaraju sa Kristinom Kockar, dok je Tomaševićeva donela tu odluku nakon što je snimila prvu emisiju s pobednicom “Zadruge”.

 

Sergej Ćetković i Jelena Tomašević napustili su žiri “Pinkovih zvezdica” kada su čuli da će im koleginica biti rijaliti zvezda Kristina Kockar. Crnogorskog pop pevača zamenila je upravo Kija, dok je na Jelenino mesto sela Nataša Bekvalac.

Ćetković je odlučio da se povuče čim je čuo da čelnici Pinka pregovaraju sa pobednicom “Zadruge” i tako joj ustupio mesto, dok je Jelena donela tu odluku tek kada je Kockarevu videla na snimanju pre nekoliko dana.

Advertisements

 

– Ni Sergej ni Jelena nisu želeli da sede u istom žiriju sa rijaliti zvezdom. Jelena je snimila jednu emisiju sa Kijom, ali je onda odlučila da napusti šou u kom je učestvovala četiri godine – kaže izvor Informera.

 

Sergej se juče nije oglašavao, dok Tomaševićeva nije želela da prizna da se povukla zbog Kockareve.

– Preda mnom je jedan veliki i bitan muzički projekat zbog kog ću često biti zauzeta. Članovima žirija želim puno radosti i uspešnu sezonu – poručila je pevačica preko Instagrama

 

PINK.RS

Advertisements

error: