SENZACIONALAN PREOKRET! Tomislav Nikolić će ipak biti kandidat za predsednika Srbije!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Senzacionalan obrt u srpskoj predsedničkoj trci!

Iako je prvo izjavio da će se kandidovati za drugi mandat, pa potom odustao od te ideje, Tomislav Nikolić je na kraju ponovo promenio odluku i biće kandidat za predsednika, ekskluzivno saznaje „Alo!”.

Naime, kako otkriva naš izvor blizak predsedniku Srbije, Nikolić je odlučio da se kandiduje za predsednika Mesne zajednice Bajčetina!

On je, naime, pre nekoliko dana primio delegaciju Bajčetine, koja mu je otvoreno saopštila da mu je gotovo osigurala pobedu u prvom krugu, te da računaju na njegov pristanak.

Advertisements

– U pitanju je, da se ne lažemo, ponuda koja se ne odbija. Kada vam neko u lice saspe egzaktne podatke po kojima ste apsolutni favorit, potpuno je nebitno o kojoj se funkciji radi.

Ma da je u pitanju predsednik odeljenja u osnovnoj školi, tako nešto nemoguće je odbiti.

Nikolić je bio prvo zbunjen, a potom oduševljen brojkama koje su mu na tom sastanku predočene, zbog čega je odlučio ne samo da se kandiduje već i da pre odlaska s mesta predsednika Srbije odlikuje one koji su mu te cifre predočili.

S obzirom na to da je ktitor crkve u tom mestu, jasno je da nema dostojnog takmaca – otkriva naš izvor s Andrićevog venca.

IZVOR: ALO NOVINE / VESTINET.RS

Advertisements

error: