SCENARISTA SERIJE “NEMANJIĆI”: Kritike me nešto i ne zanimaju

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Proslavljeni scenarista Gordan Mihić ne mari zbog negativnih kritika na račun serije „Nemanjići“ – da su scenario, gluma i režija loši, a da govor nije u duhu epohe.

 

On u izjavi za Kurir kaže da moramo da sačekamo kraj prve sezone kako bismo dali sud o njegovom delu i radu njegovih kolega.

 

– Prošao sam više puta kroz ovo u životu. Uvek vreme pokaže ko je u pravu, a ko nije. Svaki razuman čovek je spreman da prihvati i sasluša svačije mišljenje. Naravno, na tome se sve i završava jer ne možemo ništa više da učinimo osim onoga što smo uradili. S druge strane, a tome vrlo nerado govorim, imam kolege koje imaju vrlo pozitivne komentare na seriju. Mišljenja su podeljena, a sud o jednoj seriji se donosi tek nakon što se pogleda svih 12 epizoda – naglašava Mihić.

 

Proslavljeni autor nema nameru da sada polemiše s kritičarima.

Advertisements

– Postoji zlonamerna mržnja i botovi koji mrze sve što je neko drugi uradio, a smatraju da nepravedno nisu dobili ono što je neko drugi. Jedva čekaju da pljunu i ponize. Zvao sam jutros reditelja Marka Marinovića da mu kažem, što sam i vama. I on je već prošao kroz slično. Stoji na nogama.

 

Mihić kaže da ga je prvi zvao Radoš Bajić da mu pruži podršku.

– On, kao i mnogo mojih kolega, poručuje mi da ovo ne uzimam ozbiljno. Imam toliko godina da sam navikao na takve stvari. Vreme to pokaže. Za „Balkan ekspres“ su na programskom savetu TV Beograd rekli da je ko da sam ih nogama pisao, a serija živi već 30 godina – zaključuje Mihić.

 

IZVOR: KURIR

Advertisements

error: