SAVREMENI MLADI SRBIN: “Intervju” sa Andrejom Fajgeljom „zapalio“ Srbiju!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Gost emisije “Intervju” bio je Andrej Fajgelj, univerzitetski profesor, političar i disident.

Doktorirao je na francuskom Univerzitetu „Pol Valeri“ u Monpeljeu, govori desetak jezika, otac je četvoro dece. Netipična biografija savremenog mladog Srbina.

Neguje tradiciju i smatra da se moderne bitke ne vode jataganima. Srbija će pobediti ako bude negovala znanje, radne navike i čvrst sistem vrednosti.

Uhapšen je pod optužbom da je pozivao na ”rušenje ustavnog poretka”, a neposredni povod za ovo hapšenje je bio video koji je Fajgelj objavio na svom YouTube kanalu.

U svom videu obraćanju, Fajgelj govori o poniženju koje je Aleksandar Vučić u kontinuitetu priređivao Srbiji i srpskom narodu tokom briselskih pregovora.

Sve to zaključno sa posetom Jensa Stoltenberga, kada je premijer Srbije dočekao predstavnika NATO pakta hlebom i solju i počasnom gardom.

Fajgelj kaže da je to najveće poniženje koje je Srbija doživela u vremenu sveopšteg rušenja vrednosnog sistema.

Advertisements

Od tada, Andrej Fajgelj se još oštrije suprotstavlja težnji sistema da uništi naš identitet, tradiciju i kulturu.

Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o tome kako je Vučić onemogućio nezavisne kandidate da se pojave na predsedničkim izborima, da li su notari deo partijske vojske Srpske napredne stranke.

Kakav tip progona trpe ljudi bliski Andreju Fajgelju, zašto je srpskom narodu potreban ustanak protiv sistema.

Zašto Fajgelj smatra da je Vučić samo trenutni upravitelj logora zvanog Srbija, da li je Bil Klinton mazio Vučića baš kao Moniku Levinski, kako Vučić programira mozak srpskog naroda i šta nam otkrivaju skrivene psihološke poruke iz Vučićeve kampanje.

Kako organizovane armije botova simuliraju glas naroda, kako lažna patriotska desnica štiti Vučića, zašto Andrej Fajgelj smatra da će nakon njegovog ustanka završiti ili na robiji ili u grobu, koliko još može da potraje vladavina Aleksandra Vučića, ali i o brojnim drugim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 04.03.2017. godine

(Agencije)

Advertisements

error: