Saša Janković na prvom predizbornom skupu PODRŽAO OTCEPLJENJE VOJVODINE!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednički kandidat Demokratske stranke Saša Janković održao je u Hali sportova na Novom Beogradu prvi predizborni miting.

Pored brojnih predstavnika takozvane “beogradske kulturne elite”, na Jankovićevom skupu govor je održao i jedan vrlo problematičan političar iz Vojvodine.

Na Jankovićevom skupu govor je održao Aleksandar Odžić, predsednik Vojvođanske partije. Odžić je rekao da smo “2000. godine glasali protiv, a danas glasamo za”.

Odžić i njegova Vojvođanska partija poznati su tome što već godinama traže da se Vojvodina otcepi i postane samostalna republika.

Plakati “Vojvodina republika” pripadaju Odžiću i njegovoj partiji.

Advertisements

Postavlja se pitanje zašto je jedan marginalizovani političar poput Aleksandra Odžića dobio prostor da govori na Jankovićevom skupu kada je jasno da mu njegovi glasovi neće značajno pomoći, jer ih ni nema?

Odžić nije dobio mesto na Jankovićevoj bini bez razloga.

Očigledno je da Janković pokušava da osvoji glasače iz Vojvodine tako što će promovisati vojvođanske političare, ali je izuzetno problematično kada jedan predsednički kandidat promoviše čoveka koji želi da se Vojvodina otcepi i postane samostalna republika.

Janković je više puta odbio da kaže kakav je njegov politički program, jer ga ni nema, navodeći da je njegov politički program “Ustav Srbije”.

Kako je onda moguće da na Jankovićevom skupu govori čovek koji želi da otcepi Vojvodinu suprotno tom istom Ustavu na koji se Janković poziva?

 

IZVOR: TELEPROMPTER.RS

Advertisements

error: