SANDULOVIĆ: Đinđić mi je rekao da Tadić radi za Amerikance!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Nikola Sandulović, predsednik Republikanske stranke izjavio je danas da napušta proteste zbog Saveza za promenu i da neće učestvovati na protestima zakazanim za 9. maj, poručujući Srbiji da dobro otvori oči ko vodi te proteste. On je istakao da se iza protesta nalaze lažni opozicionari, a posebno izdvojio Borisa Tadića, Velju Ilića, Branislava Lečića i druge, koje je nazvao “bagrom nevaspitanom, koknubinama političkim”, te da su “kvazimode političke, ljudske i moralne”.

 

On je prozvao Borisa Tadića, lidera Socijaldemokratske stranke, da zaustavlja promene, a onda ga je podsetio da je došao kod njega kada je Zoran Đinđić hteo da ga izbaci iz Demokratske stranke i da je primio 10.000 dolara od Kondolize Rajs, nekadašnje američke sekretarke.

 

“Sedeo si, Tadiću, kod mene u kući jer si trebao da budeš izbačen iz stranke. Došao si ko pašće kod mene kući. Primio si 10.000 dolara od Kondolize Rajs. Hoćeš da pustimo taj CD? Demantuj me Tadiću pa da ti zapušim usta za sva vremena”, rekao je Sandulović.

On je podsetio i da je i Lečić, jedan od sadašnjih vođa protesta, 2003. godine izašao za govornicu sa pištoljem za pasom.

Advertisements

 

“Tri karte za Holivud. Udri, policijo moja”, rekao je Sandulović, pa oštro prokomentarisao: “Bagro jedna nevaspitana. Konkubine političke. Kvazimode političke, ljudske i moralne”.

 

On je osudio opozicione lidere koji sada izlaze na proteste:

“Izveli ste ovaj narod na ulice lažno se predstavljajući kao nosioci promena. Čega? Bili ste 8 godina na vlasti sa srpskim Klunijem, glumcem političkim, manipulatorom jednim i da ga ne nazovem pravim imenom kako bi trebalo da ga nazovem. I šta ste napravili? Dočekali smo kvazimodo glumačku politiku”, dodaje Sandulović i nastavlja:.

 

“Lečić se penje na česmu, treba bre da uđe u nju da se opere. Perfidno ste izveli narod na ulice preko te Anasonović, ko je ona? Prodala je proteste 2017. godine. Ponovo gurate narod da vidite kakve će rekcije biti i kakve ćete poene da skupite po Evropi i Americi da idete da kukate za pare. Bando jedna. Bando komunistička”, rekao je on i naveo da prave problem kada neko hoće promene.

 

KURIR.RS

FOTO: Printel

 

Advertisements

error: