Samohranu majku iz stana izbacuje otac sekretara Vlade!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Emilija Grujić, samohrana majka iz Beograda, kupila je stan u izgradnji još 2008. a danas, po svemu sudeći, ostaje bez krova nad glavom.

 

Naime, iako je stan isplaćen u celosti, prvi problemi nastaju godinu dana od kupovine stana. Investitor Nenad Filipov tada je rekao vlasnicima stanova da su ga zadesili finansijski problemi i da je neizvesno kada će grada biti završena.

Emilija Grujić je tada sa budućim komšijama odlučila da udruženim snagama pomognu investitoru kako bi ubrzali proces useljenja. Godinu dana kasnije, Emilija dobija ključ u ruke, ali sreća nije potrajala.

Advertisements

 

„Čim sam se porodila, investitor je nestao, a mesec dana kasnije pojavio se novi vlasnik, to mije je javio stari vlasnik saopštivši mi da imam novog cimera“, rekla je Grujić za Slobodnu televiziju.

 

Ubrzo nakon toga, novi vlasnik ulazi nasilno u stan i angažuje privatnu agenciju za obezbeđenje koja je čuvala stan. Istovremeno, Emilija Grujić podnosi tužbu i započinje pravnu borbu koja traje sedam godina, a za to vreme živi kao podstanar.

 

Izvor: Danas.rs

Advertisements

error: