SAMO NAM TI JOŠ TREBAŠ! Vuk Jeremić obećao mesto premijera VELIMIRU ILIĆU!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsedništvo Nove Srbije Velimira Ilića podržali je predsedničku kandidaturu Vuka Jeremića.

U Novoj Srbiji smatraju da je Jeremić jedini koji na pravi način može da se suprotstavi Aleksandru Vučiću.

Pošto je zvanično podržao Jeremića, Velja je u “Danasa” dobio priču na naslovnoj strani. Podsetimo da je “Danas” od Grada Šapca, koji kontroliše Jeremićev saradnik Dušan Petrović, dobio više miliona evra za izmišljeni medijski konkurs.

Kako je Teleprompter.rs ranije pisao, Šabac je “Danasu” i drugim medijima dao pare za izmišljene konkurse kako bi prikrili činjenicu da će taj novac biti upotrebljen u okviru Jeremićeve medijske kampanje.

Zašto je baš Velja dobio naslovnu stranu u “Danasu” nakon što je podržao Jeremića znaju samo urednici to lista.

Advertisements

Kako kaže izvor Telepromptera, Velja je za podršku na predsedničkim izborima uslovio Jeremića premijerskom funkcijom – ako Jeremić postane predsednik, biće u obavezi da postavi Velju na mesto mandatara za sastav vlade, odnosno na mesto premijera.

Jeremić je, prema rečima našeg izvora, pristao na ponudu pod uslovom da Velja o Vučiću u toku predizborne kampanje iznosi prljavštine.

– Velja će biti zadužen za napade na Aleksandra Vučića u toku kampanje. Jeremić se nada da će te kritike imati jači utisak na glasače jer je Velja bio njegov koalicioni partner. Jeremić hoće da predstavi Vučića i SNS kao sistem koji se raspada – kaže izvor Teleprompter.

Velja je na političkoj sceni poznat kao trgovac. On se okrenuo protiv Vučića jer mu nije dao mesto direktora “Koridora Srbije”.

 

IZVOR: TELEPROMPTER.RS

Advertisements

error: