SAD JE SVE JASNO! Vučić: Majka me je jednom ispustila na glavu dok me je dojila

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Podsećamo vas na jedan intervju u kojem je Aleksandar Vučić priznao da ga je majka kao bebu ispustila na glavu dok ga je dojila.

Tadašnji zamenik predsednika Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić, opisao je pre četiri godine svoje detinjstvo u intervjuu za ukinuti list “Press”. On je tada otkrio da ga je majka kao bebu ispustila na glavu dok ga je dojila.

U članku pod nazivom “Ispao majci dok ga je dojila”, koji je objavljen 2010. godine, Vučić otkriva:

– Postoji jedan događaj kog se ja ne sećam jer sam bio beba, ali koji su mi moji mnogo puta prepričavali. Dok me je majka dojila, iskliznuo sam joj iz naručja. Pao sam i slepoočnicom udario u špic fotelje. Kažu da je krv šikljala toliko da su pomislili da nema ništa od mene. Ipak, nije mi bilo ništa. Naravno, toga se ne sećam, mada možda se posledice tek danas osećaju. (Press, 06.09.2010)

Advertisements

Tako je Aleksandre. Posledice se tek danas osete, posebno kada si postao predsednik zemlje. Sada te posledice osećaja svih 7,5 miliona stanovnika Srbije.

On je u istom članku još otkrio da je sa 14 godina slagao roditelje da će biti negde u kraju, ali je zapravo pobegao u Zagreb da gleda utakmicu Dinamo – Zvezda.

Znamo da se ni dan danas nije otarasio navike da laže.

Ni na maturu nije otišao jer je morao u Nikšić da gleda Zvezdu protiv Sutjeske, a Zvezda je bila kriva i za njegovo najveće pijanstvo.

– Bio sam u Bariju 1991. godine kad je Zvezda postala evropski šampion. Nije se imalo para za skupo slavlje. Pio sam neki kanadski viski, neki špiritus, hteo sam da ispadnem mangup. Sipao sam i u sebe i po sebi! Zlo mi je bilo, tada se nisam napio, otrovao sam se, priseća se Vučić tokom intervjua 2010. godine.

Psiholozi lepo kažu, ako želite da otkrijete kakav će čovek biti kada odraste, samo mu pogledajte detinjstvo.

INFO ŽURNAL

Advertisements

error: