SAD JE I ZVANIČNO! Zbog pobede Trampa, Albanci na Kosovu uklanjaju spomenik Klintonu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Strah od pobede Donalda Trampa na predsedničkim izborima u Sjedinjenim Državama i dalje se širi.

Među onima koje je od momenta proglašenja pobede Trampa obuzeo strah, neverica, pometnja, a njih je zaista pun ovaj klintonovsko-bušovski svet, i Albanci su u Albaniji, ali i Albanci u takozvanoj i samoproglašenoj državi Kosovo.

Sad su i šiptarski čelnici, od kojih će mnogi, ako bude pravde, biti izvedeni pred nedavno osnovani sud za zločine nad Srbima i drugim nealbancima, svesni da su podigli spomenik čoveku koji je sejao ratove po svetu, čije su vojne armade poubijale stotine hiljada nevinih stanovnika u mnogim državama sveta, koji je punih 78 dana, samovoljno, bombardovao Srbiju, srpsku južnu pokrajinu najžešće, i u bombama sejao uranijum, ubijao, rušio i uništavao…

Advertisements

I, javila se ideja da se spomenik njihovom „dobročinitelju“ ukloni. Što pre to bolje.

Jer nije isključeno da će novi američki predsednik poželeti da jednog dana poseti Evropu, pa bi se moglo desiti da ode i u Prištinu. A u Prištini se šepuri Klinton.

I to je sad za Šiptare na Kosovu i Metohiji pitanje svih pitanja.

Dnevni Žurnal uspeo je dobiti delimičnu potvrdu lokalnih vlasti  u Prištini. Naime, kako nam je rečeno, usled promena u američkoj politici Albanska zajednica će odlučiti šta je u najboljem interesu stanovništva, te će ukoliko za to bude bilo potrebe i koncenzusa, spomenik Bila Klintona biti uklonjen o roku od 24 dana.

 

 

INTERMAGAZIN / DNEVNI ŽURNAL

Advertisements

error: