RUSKI PREDSEDNIK SPUSTIO ALBANCE! – PUTIN: Neće napasti Srbe, znaju šta bi se onda desilo!

Podeli vest sa drugima!
  • 172
    Shares

Advertisements

Ruski predsednik Vladimir Putin izneo je ozbiljne tvrdnje koje po svemu sudeći SAD tumače sada kao najveće potencijalne saradnik kad je reč o vojnom paktu u borbi sa Islamistima.

 

Putin je siguran da će Tramp uspeti da “omekša” administraciju i Pentagon kako bi Moskva i Vašington konačno zajedno krenuli da se bore.

On ističe da Rusija mora predstavljati balans u narednom periodu između Kine i SAD, jer od kako je Tramp postao predsednik Amerika i Kina neprestano prete jedna drugoj.

Putin se osvrnuo i na situaciju u Evropi, rekavši da se moraju doneti nove platforme kako bi se unormalizovala situacija sa migrantima koju je označio kao ALARMNTNU.

Advertisements

 

Ruski predsednik se baziirao i na najnovija dešavanja na Kosovu rekavši da je EU odigrala dobro ovog puta, smirivajući strasti Albanaca i Srba. Putin negira da postoje bezbednosne informacije da će Albanci napasti Kosovo vojnom silom ( severni deo) jer znaju šta bi to značilo!??

Ruski vojni analitičar Sergej Rebratov napominje da Putin time jasno šalje poruku , da Albanci znaju da bi vojne intervencije na Kosovo uznemirile i strasti između SAD. NeMAČKE ali i Rusije.

 

 

AP / BETA / RETURES

Advertisements