RUSKI PREDSEDNIK SPUSTIO ALBANCE! – PUTIN: Neće napasti Srbe, znaju šta bi se onda desilo!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ruski predsednik Vladimir Putin izneo je ozbiljne tvrdnje koje po svemu sudeći SAD tumače sada kao najveće potencijalne saradnik kad je reč o vojnom paktu u borbi sa Islamistima.

 

Putin je siguran da će Tramp uspeti da “omekša” administraciju i Pentagon kako bi Moskva i Vašington konačno zajedno krenuli da se bore.

On ističe da Rusija mora predstavljati balans u narednom periodu između Kine i SAD, jer od kako je Tramp postao predsednik Amerika i Kina neprestano prete jedna drugoj.

Putin se osvrnuo i na situaciju u Evropi, rekavši da se moraju doneti nove platforme kako bi se unormalizovala situacija sa migrantima koju je označio kao ALARMNTNU.

Advertisements

 

Ruski predsednik se baziirao i na najnovija dešavanja na Kosovu rekavši da je EU odigrala dobro ovog puta, smirivajući strasti Albanaca i Srba. Putin negira da postoje bezbednosne informacije da će Albanci napasti Kosovo vojnom silom ( severni deo) jer znaju šta bi to značilo!??

Ruski vojni analitičar Sergej Rebratov napominje da Putin time jasno šalje poruku , da Albanci znaju da bi vojne intervencije na Kosovo uznemirile i strasti između SAD. NeMAČKE ali i Rusije.

 

 

AP / BETA / RETURES

Advertisements

error: