RUSKI MEDIJI NAPALI ANĐELINU! Ona nije mirotvorac, već đavo u ženi! Širi mržnju na Balkanu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Anđelina Džoli je shvatila da je Holivud stao na stranu Breda Pita, pa ga više ne optužuje za nasilje. Glumica je nedavno s decom provela nekoliko nedelja u Kambodži, posle čega je pormenila mišljenje o svom bivšem suprugu.

 

Nakon što je u javnost izašlo da se razvode, Anđelina je na sve moguće načine htela ocrniti Breda i prikazati ga kao nasilnog oca, na što mnogi nisu naseli.

“Sad mahnito traži publiciste i agente da joj pomognu da promeni taktiku”, kaže holivudski menadžer o slavnoj glumici. Nakon veze koja traje od 2006. godine, a zadnje dve proveli su i u braku, Anđelina i Bred Pit (53) a prošle godine u septembru su objavili da se rastaju. Svemu je prethodila svađa u privatnom avionu kad je Pit, tvrdila je glumica, fizički nasrnuo na njihova najstarijeg sina, jednog od njihovo šestero dece, tinejdžera Medoksa.

Advertisements

Džolijeva je, kažu u Holividu, odmah u medije pustila preuveličane detalje tog incidenta kako bi sudove okrenula u svoju korist i dobila potpuno starateljstvo nad decom. Pit je bio pod istragom socijalnih službi i FBI, a Holivud je stao na njegovu stranu. Sve optužbe su na kraju odbačene. Shvatila je da je on zapravo bio “zlatan dečko”, a ona njegova pratilja te da joj se ta taktika obila o glavu.

RUSKI MEDIJI JE NAPALI

Nekoliko ruskih medija izrazilo je veliku omraženost zbog njenih delovanja u “mirovnim” misijama po svetu, jer zapravo podstiče mržnju. Kao primer naveli su njen propali film “U zemlji krvi i meda” kojim je, kako je ocenjeno, pokušala da izazove ponovo nasilje na Balkanu.

 

 

IZVOR: B92

Advertisements

error: