RUSKI MEDIJI NAPALI ANĐELINU! Ona nije mirotvorac, već đavo u ženi! Širi mržnju na Balkanu!

Podeli vest sa drugima!
  • 210
    Shares

Advertisements

Anđelina Džoli je shvatila da je Holivud stao na stranu Breda Pita, pa ga više ne optužuje za nasilje. Glumica je nedavno s decom provela nekoliko nedelja u Kambodži, posle čega je pormenila mišljenje o svom bivšem suprugu.

 

Nakon što je u javnost izašlo da se razvode, Anđelina je na sve moguće načine htela ocrniti Breda i prikazati ga kao nasilnog oca, na što mnogi nisu naseli.

“Sad mahnito traži publiciste i agente da joj pomognu da promeni taktiku”, kaže holivudski menadžer o slavnoj glumici. Nakon veze koja traje od 2006. godine, a zadnje dve proveli su i u braku, Anđelina i Bred Pit (53) a prošle godine u septembru su objavili da se rastaju. Svemu je prethodila svađa u privatnom avionu kad je Pit, tvrdila je glumica, fizički nasrnuo na njihova najstarijeg sina, jednog od njihovo šestero dece, tinejdžera Medoksa.

Advertisements

Džolijeva je, kažu u Holividu, odmah u medije pustila preuveličane detalje tog incidenta kako bi sudove okrenula u svoju korist i dobila potpuno starateljstvo nad decom. Pit je bio pod istragom socijalnih službi i FBI, a Holivud je stao na njegovu stranu. Sve optužbe su na kraju odbačene. Shvatila je da je on zapravo bio “zlatan dečko”, a ona njegova pratilja te da joj se ta taktika obila o glavu.

RUSKI MEDIJI JE NAPALI

Nekoliko ruskih medija izrazilo je veliku omraženost zbog njenih delovanja u “mirovnim” misijama po svetu, jer zapravo podstiče mržnju. Kao primer naveli su njen propali film “U zemlji krvi i meda” kojim je, kako je ocenjeno, pokušala da izazove ponovo nasilje na Balkanu.

 

 

IZVOR: B92

Advertisements