RUSIJA ODBRUSILA NIKOLIĆU I VUČIĆU! – Putin vam nije dao podršku, mi se ne mešamo!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ovih nedelja mediji (pretežno režimsi) na sva vrata propangiraju ideju da Rusija i Putin šalju podršku ili Nikoliću ili Vučiću. Po svemu sudeći te “vesti” su lažne što smo uspeli nezvanično potvrditi i u ruskoj ambasadi u Beogradu.

 

Naši izvori u ruskoj ambasadi napominju, da Rusija zvanično nije podržala nijednog kandidata, te da su medijski natpisi o navodnim putinovim izjavama apsolutno neistina. Naš izvor INSISTIRA na tome da je odluka predsednika Putina da se ne meša u predsedničke izbore u Srbiji, kao i da su tvrdnje Čedomira Jovanovića o ruskom pritisku, lažna propaganda.

Advertisements

Zanimljivo je da Rusija ne gleda ozbiljno ni na jednog od ponuđenih kandidata, jer su svi uglavnom prozapadno orijentisani ka Evropskoj uniji. Jedina razlika među njima jeste što su jedni za ulazak i u NATO, dok drugi (to barem zvanično) ne podržavaju. Među ovim drugima označeni su i premijer Vučić, Vojislav Šešelj ali i Vuk Jeremić.

Ostali kandidati ocenjeni su kao “nedovoljno zanimljivi”, pa ni njima Rusija nije pružila nikakvu logističku ili finansijsku pomoć. Naš izvor takođe insistira na tome da ni SRS Vojislava Šešelja nema nikakvu podršku  Rusije, iako bi im odgovarao u vlasti neko ko je otvoreno protiv NATO alijanse ali i ulaska u Evropsku uniju.

 

IZVOR: Dnevni Žurnal / Ranko Burzajić

Advertisements

error: