RUŠI SE CENZURA U SRBIJI! Saša Mirković se pojavio na televiziji

Podeli vest sa drugima!
  • 127
    Shares

Advertisements

Rukovodstvo Narodnog radničkog pokreta sinoć je gostovalo na, kažu, jedinoj slobodnoj televiziji u Srbiji, Televiziji Šabac .

 

Predsednik Narodnog radničkog pokreta Saša Rudić i potpredsednici pokreta Saša Mirković i Vilibald Erić govorili su o aktuelnoj političkoj situaciji u Srbiji i Vučićevoj diktaturi, predstojećim izborima u Beogradu i pravoj i lažnoj opoziciji.

 

Kandidat Narodnog radničkog pokreta za gradonačelnika Beograda Saša Mirković rekao je da su jedini ozbiljni kandidati na tim izborima on i Vučićevi kandidati Dragan Đilas i zvanični kandidat režimske koalicije čije ime Vučić još uvek krije od javnosti * Dragan Đilas je rezervni režimski kandidat za gradonačelnika Beograda a ne opozicioni, rekao je Mirković.

 

Šabac – Rukovodstvo Narodnog radničkog pokreta sinoć je gostovalo na, kažu, jedinoj slobodnoj televiziji u Srbiji, Televiziji Šabac. U emisiji koja je trajala duže od sat i po vremena, predstavnici Narodnog radničkog pokreta govorili su o aktuelnoj diktaturi u Srbiji, neslobodi medija, kriminalnom karakteru aktuelnog režima i psihološkom profilu aktuelnog predsednika vladajuće partije i Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Advertisements

 

Kandidat Narodnog radničkog pokreta za gradonačelnika Beograda Saša Mirković rekao je da su „jedini ozbiljni kandidati na tim izborima on i Vučićevi kandidati Dragan Đilas kao i zvanični kandidat režimske koalicije čije ime Vučić još uvek krije od javnosti“.

 

Mirković je bez dlake na jeziku govorio o Vučićevom i Đilasovom partnerskom odnosu kada je biznis u pitanju, naglasivši da Đilas oslovljava Vučića sa „šefe“ što potvrđuje tezu da je Dragan Đilas zapravo rezervni režimski kandidat za gradonačelnika Beograda a ne opozicioni. Mirković se takođe osvrnuo i na čuveno pitanje cene mosta na Adi i glasnu tišinu koja je zamenila nekadašnju kampanju naprednjaka protiv Đilasa i optužbe da je Đilas na mostu na Adi „zaradio“ oko 300 miliona evra, ali odavno Đilasa niko ništa ne pita pa ni za cenu pomenutog mosta!

 

Predsednik Narodnog radničkog pokreta Saša Rudić i potpredsednik pokreta Vilibald Erić otkrili su mnoge frapantne i mračne tajne Aleksandra Vučića i aktuelnog režima koje će, sasvim sigurno, izazvati reakcije u javnosti ali i krugovima bliskim Vučiću i njegovom najužem okruženju.

Advertisements