RUDAN: Narod nema da jede a raspravlja o Karleušinoj pi#ki

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

U najnovijoj kolumni koje piše na svom blogu, hrvatska književnica Vedrana Rudan, koja piše specifične tekstove, oglasila se povodom afere Vranješa i Karleuše.

 

Dnevni Žurnal odbio je da napiše I JEDNU vest o ovom događaju ali zato smo rešili da prenesemo surov, tužan ali i duhovit osvrt Vedrane Rudan na celu priču.

U kolumni koja je vrlo detaljna stoji svašta.

Izdvojili smo nešto za vas:

 

I Vranješ i Karleuša i Tošić svi su oni polupismeni milioneri o kojima sirotinja razgllaba danima a i nedeljama će. Sirotinja se zanima tuđim životima. Razni pičkopaćenici konačno su se dočepali golih fotki Karleuše, mogu da onanišu.

Advertisements

 

Razne konkubine i starlete su sada primetile Vranješa. Dečka kojeg do juče malo ko je znao na Balkanu. Na kraju nije ispao džentlmen pa je javno okačio gole slike iz švaleracije.  To mu je nabilo reklamu.

 

Glupo je da narodi Balkana raspravljaju ovoj aferi. Bog te gde god se okrenem samo Karleušina pička. Pa dokle? Jedina li je?Koliko žena šalje takve slike? Ovaje najebala jer je provaljena.

Narod nema leba da jede a raspravlja o Karleušinoj pički. Simbolično ću reći da je narod u kurcu. Kako u Srbiji takoi u Hrvatskoj.

 

Dnevni Žurnal / FOTO: Arhiva

 

Advertisements

error: