Rođaka Vuka Draškovića pucala u zgradi, napala komšije i policiju!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Stanari zgrade u kojoj živi Tatjana Davidović, sestričina Danice Drašković, koja je hospitalizovana nakon drame koja se u nedelju po podne odigrala u zgradi u naselju Cerak, nadaju se da se Tatjana više neće vraćati u njihovu zgradu, dodajući da su sa njom imali brojnih problema.

 

Podsetimo, neko od stanara je prijavio u nedelju da je čuo pucanj iz stana Davidovićeve, nakon čega su došli policija i pregovarački tim. Tatjana je odbijala da otvori vrata, ali je nakon nekoliko sati to učinio muškarac koji je bio sa njom u stanu. Ispostavilo se da pucnja nije bilo i da u stanu nema oružja, a Tatjanu je odvela ekipa Hitne pomoći.

 

– Tatjana se ovde preselila ubrzo nakon požara koji je bio pre dve godine na Banovom brdu u stanu u kom je živela. Ne znam šta se sa njom dešava, ali ima dana kada je sasvim dobro i uredno se javi, ali je zato bilo dana i kada nam je poprilično zagorčavala život. Često je pravila buku u stanu, a znala je i da ljudima svašta govori. Jednom prilikom lupala je na vrata komšijinog stana, a kad je on otvorio, pljunula ga je i rekla mu da “ne zna on ko je ona i šta sve može da mu uradi” – priča za Kurir jedan od stanara zgrade.

Advertisements

 

Naš sagovornik navodi da je Davidovićeva više puta pretila drugim stanarima i ističe da su je uvek prijavljivali.

 

– Bilo je više od 10 prijava. Nažalost, niko nije reagovao, a tu pre svega mislim na tužilaštvo i Centar za socijalni rad – kaže ovaj stanar.

Prisećajući se problema koje su imali sa komšinicom Tatjanom Davidović, stanar kaže da se dešavalo da iz čista mira viče na pojedine stanare.

 

– Dešavalo se da pljuje decu komšija, koje zbog nje ponekad nisu puštale mališane u dvorište. Slušala je glasno muziku i političke govore. Više puta se pozivala na rodbinske veze i govorila da nismo ni svesni šta sve može da nam uradi… – rekao je stanar zgrade na Ceraku.

 

KURIR / FOTO: Damir Dervišagić

Advertisements

error: