REPUBLIKA SRPSKA U KOLAPSU! Hiljade ljudi u protestu protiv Dodika

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Davidov otac Davor Dragičević rekao je da su prošla 194 dana od ubistva. “Tražio sam molio istinu i pravdu. nema ovdje ni MUP-a ni države. Mir i dostajnstvo na Davidovom Trgu mi smo ljudi, oni su ubice i suživota sa ubicama nema”, rekao je David.

 

“Grupa Pravda za Davida nije politička, stranačka, navijačka, vjerska to je grupa istine i pravde Davidovih drugara. Čisti smo i brzo ćemo prerasti u fondaciju da pomažemo drugoj djeci. Ko god dođe na vlast bićemo mu za vratom…” rekao je Davor, što su okupljeni pozdravili uzvikujući Davore…Davore… Znam ko su ubice…Milorade. Željka, Lukače, Ćulume…Bio sam danas na grobu Davidovom…”. Milorade, nisam imao dao mu dam tri miliona, dali smo mu poljubac,ja i majka Suzana…

Advertisements

Vi dođete otmete ga i šest dana ga tražimo…Šta ste nam vratili…iz hladnjače izvlačim trulo dijete, ljubim ga…Nema ovdje ničega, Ovo je zločinački MUP, država i tužilaštvo…Ne trebate mi više stavili ste se na stranu ubica. Dunja je pala. šaka je ovdje, paka je spuštena. Ubicama mora doći kraj”, rekao je Davor.

 

“Milorad i Biserka (Željka) su sotone, nisu ljudi…Oni su ovo dozvolili, kao i OHR i drugi. Ovo je najgora zemlja u svijetu. Vi ste ovo napravili. Gdje živimo. Ostaćemo ovdje…Imali ste vremena previše. Sedam mjeseci gledam ko mi je ubio dijete. Dosta je dosta. Ovo je naš grad i ostajemo ovdje”, poručio je Davor, navodeći da su ubili i njega i Suzanu, njihovu dušu i da za njih nema pravde, ali traže pravdu za svu ostalu djecu.

 

BN TELEVIZIJA

Advertisements

error: