REDITELJ SRĐAN DRAGOJEVIĆ: Svako ko podržava Vučića je govno

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Reditelj i bivši narodni poslanik Srđan Dragojević, koji je podržao kandidaturu Saše Jankovića, izneo je niz šokantnih i besprizornih psovki i uvreda na Tviteru.

Nekada poznati reditelj, a danas dežurni tviter-prostak Srđan Dragojević, besramno je na Tviteru izvređao marketinškog stručnjaka Nebojšu Krstića rekavši da je – ĐUBRE BEZ DECE?!? Da zlo bude veće na ovakav prostački i primitivni gest nije reagovao niko iz takozvane “intelektualne elite”, koja se navodno bori za pristojnu i kulturnu Srbiju

– Vidim da ta smrdljiva stoka, Krle, mene nešto spominje, đubre bez dece, bez ičega, govno neopevano, odvratno, svačiji prknoljub, gad i smrad – napisao je bez trunke stida Dragojević, da bi ubrzo dobio podršku sebi sličnih prostaka.

Advertisements

– Ahahaha odlično, cenim sirovu emociju. Ali to jedino dobro što je on “uradio”. Nije širio svoj gen dalje – dodao je jedan od Dragojevićevih obožavalaca.

Na ovaj nezapamćeni prostakluk nekada poznatog srpskog reditelja reagovali su mnogi tviteraši, osuđujući Dragojevića pre svega zbog diskriminacije na račun toga da li neko ima decu ili ne.

Ali, tu nije bio kraj. Naprotiv, njegov Tviter profil pun je brutalnih uvreda i psovki, a ovo su samo neke od njih – svinjska hunta, stoka smrdljiva, mrš u pi*du materinu…:

IZVOR: PINK.RS

Advertisements

error: