REAKCIJE STUDENATA: Da, mi smo pijani huligani, a Mitrovićev sin je trezan ubio devojku!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Studentski protesti pretvorili su se u opšte narodni. Za sada nije jasno ko tu šta vodi, kao i ko bi mogao da čini tzv. jezgro protesta.

 

U policiji nam kažu da je “jezgro” pojam koji se koristim u ovakvim prilikama kako bi se označili oni glavni u srednjem delu, kao i oni koji su najviše organizovani sa transparentima ali i jasnim ciljem i trasom kretanja. Oni animiraju ostale protestante i tako se stvara kritična masa.

Dok jedni veličaju studente i ostale u ovim protestima, uz konstataciju da je ovo “buđenje” naroda, ima i onih koji ove mlade ljude nazivaju stranim plaćenicima, izdajnicima ali i huliganima. Informer nije preskočio ni ovu priliku pa da napadne proteste uz tvrdnje da Soroš stoji iza njih. Naravno za to nisu pružili apsoltno nikakav dokaz.

Advertisements

Glavni mediji režimski rade posao kao i u vreme Miloševića pa su ovi mladi protestanti nazvani “pijanom gomilom”, “narkomanima i divljacima”.

Omladina je odgovorila uz ironičnu konstataciju: DA, MI SMO PIJANI HULIGANI, A SIN ŽELJA MITROVIĆA JE TREZAN ZGAZIO KOLIMA DEVOJKU!

Ovaj slogan je verovatno nastao zbog “ćutnje” tih istih medija kada je sin vlasnika PINK korporacije ubio devojku kolima, a da za to ni do dana današnjeg nije odgovarao. Niti će.

 

Izvor: Dnevni Žurnal / Miloš Ćupurdija

Advertisements

error: