REAKCIJE NARODA: Vučićeviću nemoj da podržavaš Putina samo ga brukaš u Srbiji!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Najveći medijski rusofil po sopstvenom priznanju je Dragan J. Vučićević. Čovek koji važi za medijsku pesnicu aktuelnog režima predsednika Aleksandra Vučića.

 

O toj temi smo pisali već 23354. puta, tako da sada dolazi na red nešto novo. Nećemo pisati šta radi za Vučića već za Putina, predsednika Rusije.

Naime, Vučićević iako podržava medijski Putina, on podržava i proevropsku i NATO vladu u Srbiji. Iako tvrdi da ima odlične kontakte u Vladi Srbije i Moskvi, prognoze o isporukama ruskog oružja Srbiji su toliko bile netačne, da već postaju smešne.

Najnoviji primer Informera i njihovih loših prognoza bile su tvrdnje da ruski Migovi stižu za Vidovdan. Naravno od toga ništa. Avioni još nisu stigli ali Vučićević se usudio već otiči korak dalje pa je najavio i dolazak kompleksnog raketnog sistema S-300.

Advertisements

Naravno za sve upućenije u ovo, mogućnost da S-300 dođe u Srbiju u narednih 5 godina ravna je naučnoj fantastici. Što iz ekonomskih razloga, što iz spoljnopolitičkih interesa NATO i Rusije.

Tu su i sramne tvrdnje Informera u kojima se pišu lažne izjave Putina kako podržava Vučića i Srbiju, uprkos tome što je javno milion puta rekao da ga unutrašnja stvar u Srbiji ne zanima i da se neće mešati u politički život zvaničnog Beograda.

Kada bi Putin video šta je sve Vučićević pisao u njegovo ime u Informeru ne bi mu bilo drago sigurno. A verovatno bi mu bilo i loše to da ga podržava jedna takva osoba. Osoba koja važi za najomraženiju u Srbiji, sinonim za propalo i ratoborno novinarstvo, puno lošeg rečnika ali i oprečnih informacija iz službi bezbednosti.

 

Izvor: Dnevni Žurnal

Advertisements

error: