RAZOTKRIVENA LAŽ REŽIMA I VUČIĆA! – BMW kompanija ne dolazi u Srbiju!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Osnivači i glavni finansijeri portala Dnevni Žurnal i Elbar mreže koja u svom vlasništvu ima još medija i firmi na Balkanu, odlučili su da sami preko poslovnih veza u Nemačkoj, ispitaju navode medija o dolasku BMW-a u Srbiju.

 

Odgovor je jasan! BMW kompanija neće otvoriti svoje fabričke pogone u narednih 10 godina na teritoriji Srbije. Ipak u planu je proširenje na Jugositočnu Evropu ali naša država nije deo tog plana za razvoj.

 

Nekoliko dana ranije, nakon sastanka Merkelove i Vučića režimski mediji su pustili spin (zbog izbora) kako će veliki automobilski gigant BMW otvoriti novih 10,000 radnih mesta u jednom gradu u Centralnoj Srbiji. Ipak ova vest je velika laž iz tri razloga!

VUČIĆEVIĆ TAKOĐE LAGAO!

Kao prvo BMW kompanija (niti Mercedes korporacija) nemaju u planu da dolaze u Srbiju u narednoj deceniji. Nova radna mesta ove kompanije neće praviti.

Advertisements

Kao drugo, jedna velika firma iz Nemačke će doći u Srbiju (dole ćete videti i koja), ali neće otvoriti 10,000 radnih mesta već oko 5,000 najviše. Ujedno će dobiti velike subvencije od države za svako radno mesto.

Kao treće, tačna lokacija još nije određena pa se Centralna Srbija “uzalud” raduje.

PREDSEDNIK DEMANTOVAO BROJ RADNIH MESTA

KO IPAK DOLAZI TO U SRBIJU?

U Srbiju bi prema našim nezvaničnim saznanjima trebala doći nemačka firma “MD Electronics” koja proizvodi kablove i elektronske komponente za automobile. Ova firma ima manju i lošiju reputaciju zbog loših prinicipa poslovanja u Češkoj, a ujedno je i mnogo mlađa od BMW firme. 

 

Ova kompanija neće otvoriti 10,000 radnih mesta već najviše 5,000 i to kroz par godina. Ujedno je zanimljivo reći da je i sam predsednik Vučić rekao da neće biti 10,000 radnih mesta ali da neće biti ni drastično manje od toga. Ipak i ovo je laž!

 

Izvor: Dnevni Žurnal – Maja Mišković, Dejan Račić.

 

 

Advertisements

error: