RAZOČARAO MNOGE U SRBIJI! KANDIDAT BELI: Srbija da omogući gejevima da usvajaju decu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nazivali su ih “p*d*rima”, i vređali, ali oni su pokazali humanost i spasili devojčicu koju je majka ostavila.

Iako je bila reč o parodiji na politički sistem, Preletačevićeva lista “Beli – Samo jako – Luka Maksimović” osvojila je drugo mesto u Mladenovcu, iza liste “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”, sa iznenađujuće visokim procentom osvojenih glasova.

Reč je o mladim ljudima koji nisu političari, već umetnici, koji se ni sami nisu nadali ovakvom uspehu na izborima. Njihova namera je bila da se zabave i naprave parodiju na srpske političke stranke, ali sugrađani su rešili da ih podrže.

Ova nesvakidašnja okolnost možda je dobra prilika da se podsetimo na neke ranije radove ove duhovite ekipe, kao što je recimo dokumentarac o životu dva homoseksualca u Šumadiji. Naravno, podjednako fiktivan kao i stranka SPN .

Advertisements

U njemu se Luka Maksimović, koji je sada širom Srbije poznat kao Ljubiša Beli Preletačević, pojavljuje u ulozi homoseksualca Borka koji nailazi na nerazumevanje okoline kada sa svojim parterom Boškom odluči da usvoji devojčicu Bilju.

– Majka je rodila ovo dete i ostavila ga! A mi smo ga našli i prihvatili, a posle nek’ pričaju za nas da smo tamo neki p*d*ri, i šta ja znam – požalio se Borko. Na kakve su još neprilike on i Boško nailazili, možete pogledati u filmu:

Srpski Telgraf je danas preneo vest da ujedno kandidat za predsednika Srbije i zvanično podržava ideju da se usvoje deca u gej brakovima čime je izazvao ogromne kritike na internetu.

SRBIJADANAS.COM

Advertisements

error: