RATKO MLADIĆ doživeo seriju moždanih udara – SLANJE U SRBIJU IZVESNO

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Snimci pokazuju da je imao više moždanih udara, a ne jedan, u proteklom periodu.

 

Darko Mladić, sin haškog optuženika i generala Vojske RS Ratka Mladića, kaže da je zdravstveno stanje njegovog oca zaista alarmantno jer je u proteklom periodu imao više moždanih udara, što se jasno vidi na snimku do kog je porodica jedva uspela da dođe.

 

– Radi se o tome da smo konačno, posle deset meseci borbe, uspeli da dobijemo iz Haga njegove snimke glave. Ti snimci pokazuju da je imao više moždanih udara, a ne jedan, u proteklom periodu. Mi smo na to sve vreme upozoravali jer smo videli da se nešto dešava s njim, ali su oni to negirali. Pokušavali su da sakriju snimke – kaže sin generala Mladića.

Advertisements

 

On objašnjava da je porodica velikom borbom uspela da dobije te snimke, nakon čega je naš radiolog utvrdio da je Ratko Mladić imao više moždanih udara.

 

– Naši radiolozi su utvrdili da snimci nisu korektno snimljeni, odnosno nisu postojali određeni kontrasti. Radiolog kaže da je snimak kao iz aviona. U proceduri snimanja pokušali su da zamute sliku, ali se uprkos tome vide ti višestruki moždani udari. Pokušali su da ublaže stanje. Sada imamo snimak na kome se vidi da je imao više moždanih udara, da mu je loše zdravstveno stanje, da su promene na mozgu ozbiljne. One su alarmantne jer može da dođe do smrtnog ishoda – reči su Darka Mladića.

Kurir / S. Ð. — Foto: Profimedia

Advertisements

error: