RAT MAFIJE U BEOGRADU! Niko više nije bezbedan

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

U eksploziji džipa na Autokomandi, u blizini restorana „Franš“ u Beogradu, juče je ubijen Siniša Milić (44), zvani Boske, koji je navodno bio blizak Luki Bojoviću.

 

Terenac je eksplodirao usred saobraćajnog špica, a žrtva napada zapomagao je iz zapaljenog automobila, međutim zbog požara niko nije mogao da pomogne.

 

Ovo je samo jedno ubistvo u nizu a najnovija eksplozija pokazuje da niko više u Beogradu nije bezbedan, pa možda baš i vi koji ovo sada čitate. Naravno da kriminalna dešavananja uglavnom pogađaju kriminalce ali dešava se da bude i kolateralne štete, da neko pogine slučajno zato što je prolazio tamo gde ne treba i to u pogrešno vreme.

Advertisements

 

Kada je eksplodirao džip Siniše Milića, mnogi građani u zgradama u okruženju dobili su oštećene prozore usled detonacije a samo pukom srećom niko od dece nije bio povređen, uprkos činjenici da je škola u bliizini. Skoro smo imali slučaj da je policija zabranila ulazak u Srbiju crnogorskoj sarleti Soraji zbog druženja sa kriminalcima, ali eto ipak se pojedini drugi kriminalci slobodno voze i šetaju Beogradom.

 

Ko uopšte i na koji način određuje ko može a ko ne da uđe u Srbiju?

Samo jedno je sigurno a to je da je u Beogradu u toku i dalje rat mafije.

 

 

AUTOR TEKSTA: Dnevnizurnal.com / FOTO: Kurir

Advertisements

error: