RASKRINKANI REŽIMSKI MEDIJI! Raketni sistem S-300 ne stiže u Srbiju!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Režimski mediji predvođeni Informerom mesecima obmanjuju javnost lažnim informacijama kako će Rusija i Belorusija da naprave od Srbije vojnu silu.

 

Pre svega to nije tačno. Sva saradnja zasniva se na novcu a ukoliko Srbija nema para da plati, ništa besplatno i neće dobiti, sem delova za Mig avione.

Informer je mesecima lagao da Srbiji stiže i raketni sistem S-300 što je na indirektan način potvrdio i predsednik Vučić još tokom svoje izborne kampanje prošle godine. Ipak to nije istina.

 

Naši izvori u ruskoj ambasadi (koji su nam potvrdili da Putin i Vučić nisu razgovarali tokom krize na Kosovu), su nam potvrdili takođe da pregovori i kupovni dilovi oko S-300 nisu nikada ni počeli.

Advertisements

Čak je i narodni poslanik SNS-a Miroslav Lazanski nedavno bio iskren kada je uživo u jednoj emisiji rekao da od S-300 nema ništa jer Srbija nema para da to plati. Ove tvrdnje izneo je i visoki diplomata Rusije Dmitrij Rogozin koji je rekao da Srbija može dobiti svakog časa S-300 ukoliko je spremna finansijski da izdrži to. Dakle nema para, nema raketa!

 

Uprkos svemu tome mediji i dalje lažu. Pitanje je zašto!?

Izvor: Dnevni Žurnal (dnevnizurnal.com)

 

Advertisements

error: