RASIM LJAJIĆ prodaje KOSOVO zarad ulaska Srbije unutar Evropske unije

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Srbi imaju izreku – „Ko o čemu, baba o uštipcima“, te i lakomi trgovac Ljajić, koji je odlučio da proda srpsku pokrajinu KiM, i to rđavim neplatišama, kakvi su EU i NATO!

Iako je učio egzaktnu nauku, gde je sve poznato i dokazljivo, postavši politički trgovac, Rasim izmišlja novu stavku u političkim odnosima, te tvrdi da je moguće postići „normalizaciju bez priznanja“, kako bi lakoverni Srbi i dalje verovali a Šiptari krenuli posle „normalizacije“ u međunarodne organizacije!

Advertisements

 

Pošto Šiptari neće da plaćaju, jer su već platili i NATO i EU, lakomi Rasim bi da naplatu izvrši od njihovih patrona iz EU, gde daju sve, ali ne i pare!

Zato Rasim ne slučajno, razglaba na stranicama Skotovog glasila „Blic“ o tri faze te „uspešne prodaje“ ne pitajući domaćine o ceni njihove kuće, koja to Rasimu očito i nije, iako je i on državljanin

Srbije, samo u njegovoj varoši baš i ne sviraju srpsku himnu pri međunarodnim sportskim susretima, valjda da se ne uznemiravaju oni što pišu referate za naučni skup o „Sjeničkoj deklaraciji“, dok Rasim uspešno trguje!

Izvor: fsksrb.ru

Advertisements

error: