PUTIN VEČERAS O EVROVIZIJI: To nema veze sa muzikom već sa politikom i GEJ lobijem!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Deset zemalja već se plasiralo u Veliko finale 62. Pesme Evrovizije. U drugom polufinalu predstaviće se 18 zemalja, od kojih će se u finale plasirati deset koje osvoje najviše glasova publike i stručnog žirija.

Drugo polufinalno veče otvara predstavnica Srbije Tijana Bogićević sa pesmom “In Too Deep”. Tijana će na sceni imati podršku iskusnog evrovizijskog tima, tri prateća vokala – Jelene Đurić, Sanje Bogosavljević i Jelene Pajić, uz plesni pokret igrača Borisa Vidakovića.

U drugom polufinalu predstaviće se 18 zemalja, od kojih će se u finale plasirati deset koje osvoje najviše glasova publike i stručnog žirija. Za Srbiju će moći da glasa svih 17 zemalja koje učestvuju u drugom polufinalu, kao i dve zemlje stalne učesnice finala – Nemačka, Francuska i domaćin Ukrajina.

Advertisements

Pesma Evrovizije 2017. održava se od 09. do 13. maja 2017. godine u Kijevu. Kroz tri Evrovizijske večeri vodiće nas po prvi put tri muškarca: Oleksandr Skičko, Volodimir Ostapčuk i Timur Mirošničenko.

SVE JE IZGUBILO SMISAO!?

Ruski predsednik oglasio se danas povodom drugog polufinala Evrovizije, gde je i Rusija trebala da učestvuje, ali nije zbog zabrane ukrajinskih vlasti.

Putin je rekao da ne treba brinuti previše zbog Evrovizije jer je u pitanju manifestacija koja je možda nekad imala plemenite ciljeve, ali je danas prerasla u mašineru za promovisanje GEJ pitanja, ali i za političku osvetu i slanje poruka određenim narodima.

 

IZVOR: KURIR / DNEVNI ŽURNAL.COM

 

Advertisements

error: