PUKLI PROTESTI PROTIV VUČIĆA! – Jutros se ispred SKUPŠTINE okupilo 10 osoba!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nakon duže pauze, učesnici protesta okupili su se danas na platou ispred Narodne skupštine, u najmanjem broju do sada.

 

Danas u 10h, na platou ispred Narodne skupštine, održan je još jedan “Protest protiv diktature.” No, ovo je bio najmanji protest, možda i u istoriji Srbije.

Desetak ljudi, okupilo se danas da bi kako kažu, izrazili svoje nezadovoljstvo i neslaganje sa nelegitimnim izborima za predsednika republike.

Za danas je zakazano vandredno zasedanje parlamenta, na kome će se Aleksandar Vučić poslednji put obratiti građanima kao premijer, pa su se učesnici protesta, nakon duže pauze ponovo okupili. Doduše mogli su se prebrojati na prste.

Advertisements

“Ua Vučiću”, skandirali su demonstranti, ali je okupljanje prošlo mirno, kako su i najavili. Džo Bagerista i Mira Lutkarka i danas su podržali “Protest protiv diktature”, nisu propustili ni ovaj protest.

Za sutra je najavljeno novo okupljanje, a razlog je polaganje zakletve Aleksandra Vučića kao predsednika.

Na Trgu Republike inače održaće se protest iste namere, na koji su pozvali opozicioni lideri Saša Radulović i Saša Janković.

Protesti protiv diktature trajali su danima nakon izbora novog predsednika, i bili masovni, ali su se potom i podelili, a učesnika je bilo sve manje.

 

ESPRESO.RS

Advertisements

error: