PUKLI! NAPREDNJACI se sami MEĐUSOBNO POBILI! Intervenisala je i POLICIJA!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Na sastanku Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Žitoradji prvo je došlo do verbalnog, a zatim i do fizičkog obračuna medju članovima. Ovo nije prvi put da se to dešava i ovoga puta intervenisala je policija, a jedan od članova SNS u ovoj opštini prošao je sa povredama glave.
Ovaj sastanak koji je večeras počeo u 18 sati, pretvorio se u pravu zbrku. Svadja je krenula oko Velibora Mitrovića koji je od strane grupe članova stranke osporavan kao član Opštinskog odbora. Kako je LJubiša Mitić koji je predsednik Mesnog odbora SNS u Žitoradji 1 prisustvovao sastanku i sedeo izmedju Mitrovića i drugog člana koji je osporavao Mitorvićevo prisustvo, Mitić je probao da izmiri zavadjene strane, ali je izvukao deblji kraj jer ga je taj drugi član, koji je inače, kako tvrdi Mitić vozač predsednika Opštine Žitoradja Sladjana Mladenovića , u jednom trenutku udario.

Advertisements

– Pre nego što me je udario, Mitrović je već izašao ispred prostorija stranke i pozvao policiju. Posle udarca koji mi je naneo zatvorenom šakom, trojica drugih članova su ga odvukla i tada je došla policija- kazao nam je Mitić, koji je nakon saniranja povrede u Domu zdravlja u Žitoradji upućen na Odeljenje urgentne medicine u Prokuplju kako bi mu se ušila rana na bradi. I ranije su se dešavali sukobi tokom sastanka Opštinskih odbora u Žitoradji.

(Autor: Prokupljenadlanu.rs)

Advertisements

error: