PRVA PORUKA TRAMPA KAO PREDSEDNIKA: Amerika će malo da gleda svoja posla!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nakon inauguracije novi predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će građani SAD sada imati šta da slave, jer do sada nisu imali.”Obični građani širom Amerike nisu imali šta da slave, ali sve će se to promeniti upravo sada, od momenta ove ceremonije. To je momenat vaše pobede, ona pripada vama!”, rekao je Tramp.”Današnja ceremonija je posebno značajna, jer ne predajemo vlast jedne administracije drugoj, nego predajemo vlast Vašingtona narodu!”, naglasio je novi predsednik SAD.Tramp je objasnio da je “Vašington procvetao, ali narod nije dobio ništa od tog profita!”.

“Decenijama smo obogaćivali inostranu proizvodnju na račun sopstvene… Štitili smo tuđe granice, umesto svojim. Jedna za drugom fabrike su zatvarane, a proizvodnja je odlazila u inostranstvo… Bogatstvo srednje klase je nestalo i podeljeno po drugim zemljama sveta. Sve je to sada prošlost, gledaćemo samo u budućnost”, obećao je Tramp.

Advertisements

 

On je rekao da će Amerika biti ponovo u prvom planu.”Amerika će ponovo početi da pobeđuje kako nikada do sada nije pobeđivala… Vratićemo naš san!”, rekao je Tramp.

Novi predsednik je kritikovao i establišment, rekavši da je štitio sebe a ne Amerikance.

“Imamo jedno srce i jedan dom, i zajedničku svetlu budućnost. Ja sam se danas zakleo svim Amerikancima. Zemlja služi da štiti interese i potrebe naroda”, rekao je američki predsednik.

On rekao da će prioritet imati američki interesi u spoljnoj politici,u trgovini, i investicijama, dodavši da će se boriti za Ameriku do poslednjeg daha.

 

SPUTNIK

Advertisements

error: