Proverili ste Sergeja sad proverite i Fondaciju Dragice Nikolić!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Mediji ali i nadležni organi mesecima se utrkuju ko će više štete da nanese fondaciji “Podrži život” i glumcu Sergeju Trifunoviću, kojem je skoro i pozlilo tokom predstave, verovatno zbog velikog stresa!

Ipak isti ti pomenuti gore ne žele da pokrenu istragu o poslovanju i načinu trošenja para koje je Fondacija Dragice Nikolić sakupljala od raznih ljudi više od četri godine.  Za sada se zna da su u pomenuti fond mnogi srpski preduzetnici morali da investiraju i milione dolara ali su tu novac davali i oni koji pripadaju svetskom bizniskom krugu.

Advertisements

 

Napominjemo “morali” jer se u vreme dok je Tomislav Nikolić to smatralo kao “državna stvar” i “podmazivanje vrha” zarad mirnih poslova i odsutnosti medijskih napada.

 

Iako su čak i režimski novinari pisali da je fondacija u gotovom pljačkaškom sistemu, niko od sudova i Tušilaštva nie hteo da reaguje. Ujedno postoje informacije da je jedan bugarski tajkun pomogao fondaciju a da je zauzvrat Nikolić njemu pomogao da pokrene biznis u Staklari u Paraćinu koja je nabila ogromne dugove! 

Spekulisalo se čak i da je pomenuti bugarski tajkun preko staklare besplatno pravio staklenu ambalažu za rakiju Tomislava Nikolića.

 

Pozivamo nadležne organe da rade svoj posao!

 

Izvor: Dnevnizurnal.com / FOTO: Kurir

 

 

Advertisements

error: