PROVALJENI STE! Šešelj i Vučić IZREŽIRALI lažnu krizu sa Hrvatskom!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Danas se dogodio novi mali ali podosta simboličan poraz demokratije u Srbiji. 

 

Hrvatska je u znak dobrih odnosa poslala svoju delegaciju u Srbiju gde ju je trebalo dočekati uz državne počasti. Na sastanku se pojavila premijerka Brnabić a planirano je bilo da se delegacija sastane sa Vučićem.

 

Ipak, dogodio se taj sraman skandal u Skupštini Srbije, kada je Vojislav Šešelj uneo hrvatsku zastavu u Skupštinu a potom je i gazio pred svima prisutnima, okupljeni radikali uzvikivali su i “Ustaše!”.

EU DELEGACIJA MIRNO DOČEKANA U BEOGRADU

Nakon ovog sramnog čina delegacija Hrvatske je iz razumljivih razloga napustila Srbiju, tako da do sastanka sa predsednikom Vučićem nije ni došlo.

 

Šta se zapravo dogodilo?

Prema svim informacijama koje smo dobili za ovih nekoliko sati reč je o prećutnom dogovoru vlasti i opozicije. Vučić i Šešelj su po svemu sudeći dogovorili ovakav incident, kako bi se napravila kriza sa Hrvatskom i tako skrenula pažnja sa Kosova i njegove primopredaje Albancima.

Advertisements

GOJKOVIĆ NIŠTA NIJE VIDELA?

Zanimljivo je nekoliko detalja a to je da je Vučić samo nekoliko sati pre incidenta zagonento rekao ljudima u svom okruženju: Da se “nada” da Šešelj neće praviti probleme sa zastavom.

 

Zašto Šešelj i zašto baš zastava? Odakle mu takva informacija?

Dalje, Skupštinsko obezbeđenje je dobilo naređenje da propusti Šešelja i da mu NE ODUZIMA ZASTAVU, prva se javila televizija Pink kako bi opravdala ovo uz obrazloženje da ZASTAVU NIKO NIJE NI VIDEO NA ULAZU.

PREDSEDNIK NA RTS-u “OSUDIO” ŠEŠELJA.

Dan ranije, radikali su vređali poslanicu DS-a i nazivali je ustaškom ku#vom, a predsednica Parlamenta Maja Gojković (SNS) pravila se “luda” uz konstataciju da ne može komentarisati slučaj jer ga nekako nije ni videla ni čula.

 

Nekoliko sati nakon incidenta, Vučić se obratio na RTS-u u ulozi dobrog policajca gde je osudio javno istupe Šešelja.

 

Da li je ovo nova predstava koju gledamo nakon one sa Markom Đurićem!?

 

Izvor: dnevnizurnal.com  / Lazar Krstajić

Advertisements

error: