PROVALJENI STE! Momak koji je večeras pao u nesvest, je SNS glumac iz spota sa avionom!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Na društvenim mrežama trenutno je aktuelna fotografija koja najverovatnije dokazuje da je cela priča oko večerašnjeg incidenta u emisiji ĆIRILICA, monitirana (kao i sve ostalo).

 

Naime, u večerašnjoj emisiji kod Milomira Marića na TV HAPPY, jedan momak iz publike pao je u nesvest, nakon čega je premijer kao po običaju ustao da pomogne. Sam gest nije loš, ali ova nova saznanja bacaju senku na ceo događaj.

Naime, mnogima je palo na pamet da je se izrežirano i dogovoreno u napred, kako bi premijer opet dobio ulogu “savesnog spasioca”. Viđali smo takve akcije i ranije. Sada se društvenim mrežama šire fotografije u kojima se vidi momak koji je glumio u SNS spotu u padu aviona, osoba koja ima glumačke sposobnosti.

Advertisements

Korisnici drušvetnih mreža tvrde da je u pravo taj glumac i SNS član sada namerno izglumio nesvesticu kako bi premijer imao zbog čega da reaguje. Da li je to baš tako teško je reći, jer identitet osobe iz aviona i emisije nije utvrđen.

Ipak dodatno je sumnjivo što se tokom ovog nemilog događaja voditelj Milomir Marić celo vrem smeškao.

Dodatno u prilog ovoj teoriji ide i to što je ova emisija plasirana preko TV HAPPY, koja važi za prorežimsku televiziju, zbog čega je mnogo lakše napraviti ovakvu scenografiju nego na RTS-u ili nekoj drugoj televiziji.

Da li je ovo sve izrežirna laž ili zaista nasumični incident!?

 

Dnevni Žurnal / Miloš Ćupurdija

Advertisements

error: