PROVALJENI! Bivši SNS funkcioner razotkrio KO, KAKO i ZAŠTO hapsi novinare!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Mirković, bivši savetnik ministra saobraćaja, otkrio da je Vučić dao direktivu da se Milojici Markoviću daju milionski poslovi. Samo u jednoj prilici, pošto je Vučićevim ljudima pozajmio 2 miliona evra, Vučić je naložio da se Markoviću da posao vredan 25 miliona evra…

 

BEOGRAD – Saša Mirković oglasio se danas povodom montiranog hapšenja novinara i televizijskog voditelja Dejana Anđusa i otkrio pravu pozadinu privođenja. On je otkrio da iza hapšenja stoji Vučićev tajkun Milojica Marković, kome predsednik Srbije namešta milionske poslove!

Mirković, koji je ranije obavljao funkciju pomoćnika ministra saobraćaja, objašnjava kako je Vučić zaustavio istragu i hapšenje Milojice Markovića, koji je kasnije počeo da dobija milionske državne poslove, po nalogu bivšeg premijera i sadašnjeg predsednika Srbije!

– Ovaj što ga je prijavio je Milojica Marković, vlasnik “Srem puta” i veliki hohštapler. Marković je izbegao zatvor tako što se približio Anđusu koji ga je odveo kod Vučića 2015. godine i Vučić ga je skinuo sa liste za hapšenje – otkriva Mirković.

Vučić naredio da se daju milionski poslovi

On dodaje da je Milojica Marković bio uključen u putarske poslove, po nalogu Aleksandra Vučića.

Advertisements

– Inače Marković je bio vlasnik i “Kruševac put”, kao i “Bačka put”. Nekoliko puta sam ga video kako sedi sa Anđusom, čak mi je rekao jednom prilikom 2015.godine dok smo ručali sa Zoranom Drobnjakom, direktorom Puteva Srbije, da mu je Anđus partner u firmi. Tom prilikom je Drobnjak izvadio neku cedulju i rekao da mu je Vučić naredio da Milojici Markoviću svaki mesec da posao u vrednosti od više desetina miliona dinara. Osim Drobnjaka te zadatke su dobile i određene lokalne samouprave kao i AP Vojvodina. Sve se to dešavalo u drugoj polovini 2015.godine. Koliko znam i danas se “pomaže” tom istom Milojici Markoviću. Sve ovo kao i mnoge druge stvari sam snimio i pothranio na nekoliko adresa u inostranstvu, da ukoliko se nešto desi meni ili mojoj porodici se zna ko je naredbodavac, a to je Aleksandar Vučić – objašnjava Mirković.

Kad je Anđus ove godine rešio da više ne ćuti i ne okreće glavu od stradanja naroda, isti Milojica Marković ga izopštava iz firme i sada mu namešta hapšenje zajedno sa Vučićem. To je kratka suština, dodaje Saša Mirković.

Dokumentacija o malverzacijana i nameštenim poslovima

– Inače sve vreme Miki Marković je jedan od najvećih kriminalaca u Putarskoj industriji, koji radi pod okriljem Određenih ljudi iz SPS, DS i sada SNS – navodi Mirković.

IZVOR: KURIR NOVINE

Advertisements

error: