PROTEST PROTIV VUČIĆA! Dolaze ljudi iz Niša, Užica, Čačka, Kragujevca!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

U subotu održava se protest protiv aktuelne vlasti i predsednika Vučića i to u centru Beograda. Iako se navodi da je u pitanju spontan skup građana to baš i nije slučaj.

 

S obzirom da se o ovom protestu priča danima unapred i sprema organizacija gde i kada da se dođe jasno je da ovo ne može biti spontan skup već organizovan. Stranke opozicije uglavnom odbijaju da kažu ko je tačno organizator ali zato javno preko društvenih mreža pozivaju građane u subotu da dođu na protest.

Zanimljivo je da je pre neki dan u Skupštinu ušao i poslanik Dveri Boško Obradović u žutom prsluku aludirajuć i na proteste “Žuti prsluci” u Francuskoj koji su totalno zaustavili državu zbog poskupljenja cena goriva.

Advertisements

 

Ipak nije poznato da li je i skup u Beogradu zbog cena goriva ili je u pitanju opšti politički protest.

Kako Dnevni Žurnal uvek ekskluzivno objavi prvi informacije (prvi smo pisali i najavili studentske proteste i blokade zbog goriva) i ovoga puta smo saznali detalje.

Naime opozicione stranke organizuju autobuse iz nekoliko gradova Srbije koji će se pridružiti već aktivnim simpatizerima u Beogradu.

 

Za sada je potrđeno da dolaze građani i Užica, Čačka, Kragujevca, Valjeva, Novog Sada, Zaječara ali i Pirota. Ostali gradovi nisu potvrđeni. 

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od finansijera ovih “seldibi aubotusa” je Dragan Đilas. Ipak nismo uspeli da potvrdimos a sigurnošću ovu informaciju. Tako da ćemo je uzeti sa rezervom što sugerišemo i vama.

 

Dnevni Žurnal / FOTO: Tanjug / Montaža

Advertisements

error: