PROTEST ISPRED TV PINK! Režimske novinarke PINKA dobile batine ispred kamera

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Gordana Uzelac i Mara Dragović, novinarke Pinka brutalno su fizički napadnute danas tokom protesta Dveri ispred zgrade ove televizije.

 

Batinaši ledera Dveri Boška Obradovića nisu mogli da otrpe Gocina novinarska pitanja, pa su u svom besu i nemoći fizički nasrnuli na nju, a nekoliko minuta kasnije i na njenu koleginicu Maru Dragović.

Jedan od Boškićevih “muškarčina” je čak pesnicom udario u glavu Gordanu Uzelac, koja je barem 30 centimetra niža i 30 kilograma lakša od njega. Ona je bukvalno nokautirana i u šoku zbog čega joj Hitna pomoć trenutno ukazuje pomoć.

Advertisements

Goran Gmitrić, glavni urednik informativnog programa televizije Pink zatražio je od novinarskih udruženja da reaguju i pozvao policuju da otvori istragu jer su novinari napadnuti dok su obavljali svoj posao.

Okupljeni nose državne zastave i zastave svojih pokreta, zvižde pištaljkama, uzvikuju “Ua!”, dok se iz dvorišta televizije Pink čuje klasična muzika.

U dvorište zgrade prethodno je izašao je vlasnik Željko Mitrović, a devojke u narodnoj nošnji su učesnicima protesta delile vodu i banane.

Skup obezbeđuju redari, a učesnici protesta blokirali su saobraćaj ispred zgrade Pinka iz pravca Vojno-medicinske akademije do bolnice “Dr Dragiše Mišović Dedinje”.

 

IZVOR: INFORMER

Advertisements

error: