PROSLAVA 100 DANA VLADE: Brnabić lomila čaše i vikala: ŽIVELA SRBIJA!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Vlada Republike Srbije, na čijem je čelu Ana Brnabić, obeležava danas 100 dana rada.
KRUŠEVAC – U Narodnom muzeju u Kruševcu, predsednica Vlade i članovi njenog kabineta predstavili su rezultate svog rada u prethodna tri meseca.

 

13.15 – Brnabićeva je na kraju izlaganja istakla da će svi napori biti uloženi u nastavak dobre saradnje sa Republikom Srpskom, Slovenijom, ali i mnogim drugim zemljama regiona, za šta će dokaz biti zajedničke sednice vlada tih zemalja.

Premijerka se zahvalila svim članovima svog tima i, nakon što je slučajno oborila čašu sa govornice i slomila je, sa osmehom uzviknula: “Živela Srbija!”

Advertisements

13.10 – Premijerka je sa ponosom istakla da su, zahvaljujući rezultatima štednje, konačno stvoreni uslovi za povećanje penzija.

“Upravo su penzioneri podneli najveći teret štednje. Impresivni rezultati fiskalne štednje omogućili su da u narednih mesec dana isplatimo jednokratni iznos pomoći od 5.000 dinara svim penzionerima. Od 1. januara 2018. godine ćemo trajno povećati primanja svim penzionerima za 5 odsto”, obećala je premijerka.

Kada je reč o zaposlenima u javnom sektoru, a pre svega zaposlenima u osnovnim i srednjim školama, vrtićima, ali i u zdravstvu, sudovima i tužilaštvima, ustanovama za izvršenje sankcija i ustanovama kulture, plate će biti povećane za 10 odsto, što će biti slučaj i za vojsku i policiju.

KURIR

Advertisements

error: