PREVARA!? Novi vlasnik PKB-a su braća Vučić a ne Arapi

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Prodaja PKB-a mnogima je probudila negativna osećanja. Prodala se ovime cela leva obala grada Beograda jer zemljište koje ima PKB je mnogo veće nego čitava teritorija Beograda.

 

PKB je kupila zvanično firma Al Dahra, koja je na početku ove godine otvorila svoju manju firmu i to u Srbii u Irigu sa kapitalnim udelom od SVEGA 100 DINARA!

 

Iako je ovo uobičajno za Srbiju već nekoliko godina, prema pojedinim informacijama do kojih smo došli, pravi vlasnici nisu Arapi već ljudi iz državnog vrha dok “Arapska priča” služi za prikrivanje pranja novca.

 

Ovo je potvrdio i bivši ministar finansija Saša Radulović koji je izjavio, da Arapi samo peru  pare i da za to uzimaju procenat dok su pravi vlasnici braća Vučić, kojima je on dok je bio ministar kako sam kaže, ranije stopirao sve sumnjive poslove zbog čega su on i predsednik ušli i u otvoreni sukob.

Advertisements

Novi vlasnici PKB-a raspolagaće ogromnim žemljištem u naseljima Ovča, Borča, Čenta, Padinska Skela, Sefkerin, Sakule, Opovo, Krnjača, Sebeš… Ovime zapravo NEKO pokušava da kontroliše sve buduće tokove gradnje i razvijanja Beograda jer je u planu da levi deo obale Beograda bude novi “Novi Beograd”.

 

Dnevni Žurnal (dnevnizurnal.com)

Advertisements

error: