PREVARA? Da li su ovi “ARAPI” kupili PKB ispod cene!?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Situacija oko privatizacije PKB kombinata ne prestaje da nervira veliki deo javnosti. I dalje se smatra da je cena ispod svakog nivoa ali i da su navodni vlasnici vrlo sumnjivi a evo i zašto!

 

Bivši ministar finansija u Vučićevoj vladi, Saša Radulović tvrdi da je dok je bio ministar, stopirao desetine sumnjivih poslova braće Vučić jer je bilo o klasičnoj prevari građana. On je napomenuo da ne postoje nikakvi arapski poslovi već da Arapi pomažu vlastima u Beogradu da operu novac a sami Arapi bi dobili procenat za to.

Kao dosadašnjih vrhunac fiktivnih “arapskih poslova” bio je projekat Beograd na vodi koji se navodno finansira zapravo našim parama koje su delom prenesene u Emirate. Isto tako sada se postavlja i pitanje da li je i PKB deo ovakve prevare?

 

U Pivrednom registru Srbije stoji da je Al Dahra navodna arapska firma osnovala svoju ispostavu u Srbiji tek pre nekoliko meseci a da je početni ulog tjs kapital kompanije bio SAMO 150 DINARA!

Advertisements

Zanimljivo je da je ova navodna firma registrovana u malom mestu Irig, a direktora firme je izvesna Jelena Sandić za koju su neki rekli i da je članica Srpske napredne stranke. Ipak to nije dokazano. Pomenuta Jelena Sandić rođena je 1985. godine.

 

Zanimljivo je da je zvanični sajt kompanije AL DAHRA iz Iriga trenutno oboren a ne zna se ko je i zašto ovo uradio!?

SAJT NE RADI
SAJT NE RADI

Novi vlasnici PKB-a dobili su i ogromna zemljišta sa leve obale Dunava a na tom području planirano je da se u narednih 20 ili 30 godina napravi novi “Novi Beograd”. Jasno je da ovde neko pokušava da bude prvi koji će graditi zgrade i prodavati građevinsko zemljište koje je trenutno privredno.

Da stvar bude i gora PKB je prodat za samo 105 miliona evra iako je procenjeno da celokupna kompanija sa zemljištem vredi najmanje 356 miliona!

 

 

Izvor: Dnevni Žurnal (dnevnizurnal.com)

Advertisements

error: