PREUZETA TELEVIZIJA! Kesić dobija OTKAZ?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kako je Dnevni Žurnal ranije već pisao, televizije O2TV, tv  Prva ali i play Radio i portal B92 postali su deo vlasništva biznismena Srđana Milovanovića iz Niša.

 

On je rođeni brat Zvezdana Milovanovića koji je vlasnik kompanije Kopernikus ali je ujedno i glavni SNS čovek za Niš i sva okolna mesta. Sumnja se da su braća Milovanović po nalogu samog državnog vrha kupili ove medije u sklopu medijske stragegije “FORTUNA”.

Pomenuta strageija znači da će država, ali ovoga puta neformalno da povrati kontrolu nad starim medijima ali i da uspostavi novu kontrolu nad privatnim medijima. Da podsetimo, EU je prethodnih godina pritiskala vlast u Srbiji da izađe iz medijskih vlasništva.

Advertisements

 

Nakon ove uznemirujuće informacije mnogi su počeli da se pitaju da li će voditelj Zoran Kesić sada dobiti otkaz s obzirom da je novi vlasnik televizije u odličnom kontaktu sa aktulenim režimom. Zapravo sama vlast je postala vlasnik televizije na kojoj Kesić proziva tu istu vlast. Više nego očigledno je da će otkaza biti.

 

Ipak kako su nam rekli ljudi bliski Vučiću, to će biti urađeno na perfidan i lukav način. Kesiću će biti ponuđena nova emisija sa promenjenim formatom ili će dobiti termin u “nezgodno vreme” ili će se napraviti poseban novi kanal za zabavu gde će se puštati Kesić ali mnogo manjem gledalištu. Na taj način Kesić će verovatno sam da ode. Po svemu sudeći eto Kesića na N1 uskoro.

 

Dnevni Žurnal / FOTO: TANJUG

Advertisements

error: