PRETERIVANJE! VUČIĆ VIKAO U STUDIJU: Od kako sam ja na vlasti, više se beba rađa!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Vlade i novoizabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić podnosi izveštaj naciji o rezultatima Vlade u protekle tri godine – šta nije uradio, a trebalo je da uradi, ko će biti novi premijer, o povećanju plata u ovim i narednim godinama, šta će Srbija posle izbora Haradinaja za premijera Kosova.

22.15 – Odlazeći premijer je u intervjuu na TV Pink pokazao i kako izlgleda Kilinički centar Niš, koji je kako je rekao sada kao hotel sa pet zvezdica, pa će pacijenti pomerati roletne na dugme.

Vučić je istakao da je 180 miliona evra uloženu u sanaciju kliničkih cenatara u Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu i Beogradu i dodao da nam je zdravstvo najviše napredovalo u poslednih tri do četiri godine.

Advertisements

– Ja sam zadovoljan našim lekarima i sestrama, ako im obezbedimo platu od 1.000 i 1.500 evra možda ostanu. Mi ne možemo da im obezbedimo platu od 5.000 evra – rekao je Vučić i dodao da za prva dva meseca imamo 1.100 beba više nego u istom periodu prošle godine.

21.55 – Novoizabrani predsednik Srbije je najavio da kao vrhovni komandant 1. septembra izvršiti smotru 1.500 vojnika, te dodao da će naši vojnici izgledati kao Rambo i

– Srbija hoće čisto nebo – naveo je Vučić i najavio dalji razvoj namenske industrij, te ukazao da je izvoz četvorstruko uvećan.

Vučić ističe da je primetan i veliki porast rađanja dece od kako je SNS na čelu Vlade Srbije počela reformu zdarvstva.

PINK.RS

Advertisements

error: