PRETERA GA STVARNO! VUČIĆEVIĆ: Huligani se tukli da bi napali VUČIĆA NA VLASTI!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Taman smo sinoć objavili tekst u kojem smo poručili vlasniku Informera da se vrati sa pričama o državnom udaru jer nam to već nedostaje, kad ono danas naslovna strana upravo u tom žargonu!?

 

Možda slučajnost a možda baš i ne.

Svima je poznat sukob nedavni na stadionu u Beogradu kada su se prema prvim informacijama potukli navijači partizana međusobno. Ipak posle se došlo do operativnih podataka, u kojima je došlo do razotkrivanja identiteta svih vinovnika ove priče.

 

Za pravo čudo, većina povređenih navijača bili su državljani Republike Hrvatske. Oni nemaju veze sa navijačima u Hrvatskoj ali su poznati policiji od ranije kao izvršioci najvećih krivičnih dela. Režimski mediji predvođeni našim omiljeim Vučićevićem iz Informera, iskoristili su ovaj događaj da ga predstave kao pokušaj rušenja Vučića!

Advertisements

 

Informer i ALO kao i Srpski TELEGRAF (Sve režimski mediji) organizovano su počeli sa kampanjom u kojoj pokušavaju ove huligane da predstave kao plaćenike Zapadnih obaveštajnih službi koji su tu instalirani kako bi nekako rušili Vućića sa vlasti. Kako je to uopšte moguće pitanje je!?

 

Vučićević ide korak dalje uz tvrdnje da su huligani dobili od “nekoga” po 10,000 evra za izazivanje incidenata. Ova teza je i moguća ali teško da ima veze sa Vučićem.

 

DNEVNI ŽURNAL – Fotomontaža: Žurnal M.Ć

Advertisements

error: