PREOKRET! Zoran Marjanović poslat u psihijatrijsku bolnicu na posmatranje

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Stručnjaci mogu da idu kod Jeleninog muža svakog dana, sve dok ne reše i zadnju dilemu u vezi sa slučajem.

 

Zoran Marjanović (39), osumnjičen za ubistvo supruge Jelene (33), uskoro će biti podvrgnut neuropsihijatrijskom veštačenju, prilikom kojeg će biti potpuno pročitan i dokučiće se da li je direktno umešan u ubistvo supruge Jelene!

Kako Alo! saznaje, tim sastavljen od neuropsihijatara i psihologa treba da utvrdi da li je Zoran podvojena ličnost i da li su tačne procene pojedinih stručnjaka, datih na osnovu njegovog ponašanja i izjava za medije, da je sebe ubedio da nije ubica.

Advertisements

 

– Stručnjaci po Zakoniku o krivičnom postupku mogu mesec dana da posmatraju osumnjičenog i da bukvalno svakoga dana idu kod njega u zatvor ukoliko procene da je to potrebno, i da tamo razgovaraju sa njim i testiraju ga, sve dok ne reše sve dileme i nedoumice. Stručnjaci imaju poslednju reč i procenjuju da li Zoran Marjanović ima savest, da li će ona pre ili kasnije da proradi i da li će posle toga sve da prizna. Od njihovog znanja i pristupa zavisi da li će ga pogoditi u žicu i prozreti do kraja – kaže izvor blizak istrazi.

 

IZVOR: REPUBLIKA.RS

Advertisements

error: