PREMIJERKA BRNABIĆ preti novinarima: Nemate pravo da istražujete moju imovinu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Slaviša Lekić ocenio je izjavu premijerke Ane Brnabić o medijima koji istražuju imovinu političara kao skandaloznu. Urednik KRIK-a Stevan Dojčinović rekao je da političari njenog ranga ne bi smeli da iznose takve stavove o novinarima u javnost.

 

“Skandaloznu izjavu Brnabić o ‘takozvanim istraživačkim medijima’, koji, gle bezobrazluka, istražuju imovinu funkcionera, jedino amortizuje činjenica da je premijerka postala svestrana ličnost: jedno misli, a drugo govori”, rekao je Lekić agenciji Beta.

 

On je dodao da mu deluje kao da su premijerku “zaposeli duhovi pričljivog Ivana Tasovca i objektivnog Nebojše Krstića”.

Advertisements

 

“Slutim, međutim, da nije daleko dan kad će progovoriti kako zaista misli a taj čin, osim odlaska iz premijerske fotelje, označiće i potpuno novi stajling: crna majica, ispod belog sakoa, na kojoj će pisati: ‘Oprostite mi moju ružnu prošlost'”, naveo je Lekić.

Premijerka Brnabić je sinoć na Radio televiziji Srbije izjavila da “takozvani” istraživački novinari istražuju imovinu funkcionera i njihove rodbine u skladu sa svojim željama.

 

“Mi u ovom trenutku imamo razne takozvane istraživačke medije koji kako god hoće, bez ikakve odgovornosti i bez toga da njih neko pozove na odgovornost, kopaju po imovini funkcionera, što je u potpunosti ‘okej’ i pošto to nije u skladu sa zakonima, oni sami u skladu sa svojim željama određuju šta je bliža, a šta dalja porodica”, rekla je Brnabićeva.

 

IZVOR: B92 * N1

Advertisements

error: