PREDSEDNIK VUČIĆ: Srbija se brže razvija od celog sveta!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Vučić prisustvovao je svečanoj tribini SNS u Medveđi gde će se u nedelju održati lokalni izbori. On je uprkos protivljenju opozicije iako je predsednik, odradio i svoju političku obavezu.

 

Ovo je bila i biće Srbija, poručio je večeras predsednik SNS Aleksandar Vučić na velikom predizbornom skupu u sportskoj hali “Nikola Tesla” u Medveđi i najavio da će se u ovu i druge opštine ulagati novac u lokalne puteve i infrastrukturu, sa ciljem da ljudi ne napuštaju ova područja.

Advertisements

– Prošli put sam pre nekoliko meseci bio u Sijarinskoj banji iz političkih razloga. Da kažem da je ovo bilo, da će biti i ostati Srbija i nikome drugom neće pripadati – rekao je Vučić u Medveđi.

Obraćajući se okupljenima, Vučić je napomenuo da će biti nastavljena gradnja puteva, ne samo regionalnih, nego i lokalnih, kao i ulaganja u infrastrukturu.

 

Ali prijatelji dragi, Srbija se razvija više i brže nego ostatak sveta! Odogovorno tvrdim da imamo najveći rast u Evropi ali i svetu. Broj jedan smo po privlačenju stranih investicija*- rekao je on.

 

Blic / Novosti

Advertisements

error: