PREDSEDNIK VUČIĆ PRIZNAO: Imam svoju privatnu vojsku to su sve fini i pošteni momci!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Aleksandar Vučić je, poslednjim saopštenjem SNS, samo potvrdio da su batinaši koji su maltretirali novinare i građane tokom polaganja zakletve njegova privatna stranačka vojska, o čemu Kurir danima iznosi dokaze!

 

Kako se navodi u saopštenju SNS povodom incidenata na Vučićevoj predsedničkoj inauguraciji, “redari SNS su sprečavali pravljenje incidenata od strane kontramitingaša.” Time je definitivno potvrđeno pisanje Kurira da su batinaši koji su maltretirali novinare i učesnike kontramitinga pripadanici SNS, i da je reč o Vučićevoj zloglasnoj privatnoj plaćenickoj vojsci, koja krstari Srbijom i sprovodi nasilje nad političkim protivnicima.

Advertisements

Do sada je bilo više primera njihovog nezakonitog delovanja, kao i svedočanstava meštana raznih gradova Srbije o crnim džipovima i nabildovanim momcima koji izazivaju strah i kontrolišu glasanje. Ovoga puta Vučićevi batinaši su se toliko osilili da su ne krijući se, maltretirali novinare i građane pred ocima cele Srbije i policije koja je to mirno posmatrala.

Na društvenoj mreži Tviter kruži fotografija i sa Vučićevim navodnim citatom u kojem piše: Tačno je da postoji grupa koja vodi računa o bezbednosti na skupovima. Oni su u dogovoru sa policijom i nikoga ne napadaju nevinog. To su sve pošteni i fini momci koji brinu za svoj grad.

 

AGENCIJE

Advertisements

error: