PREDSEDNIK VUČIĆ PONIZIO RUDARE: Samo vi kopajte, mora i to neko ovde da radi!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, i ministar rudarstva i energetike, Aleksandar Antić, svim zaposlenima u rudarskom sektoru Srbije čestitali su Dan rudara – 6. avgust.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku rudarima povodom obeležavanja Dana rudara ističući da je Srbija ponosna na njih i da je dužnost svih da se rudarima obezbede sigurnost i adekvatna nagrada za njihov težak rad.

“Upućujem vam najiskrenije čestitke povodom 6. avgusta, Dana rudara Srbije. Veoma poštujem i cenim težak i visokorizičan posao koji obavljate. Vašim trudom i rizikom koji preuzimate činite da srpska privreda svakim danom napreduje. Srbija je zbog toga ponosna na vas.

Dužnost svih nas je da vam obezbedimo sigurnost u radu, bolje uslove i adekvatnu nagradu za vaš rad”, naveo je predsednik u čestitki, saopštila je Služba za saradnju sa medijima.

“Želim vam dobro zdravlje i mnogo uspeha u radu uz rudarski pozdrav „Srećno!“, navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Advertisements

On je navodno takođe saopštio da se svako drži svoga posla jer posao rudara mora neko i da obavlja, te da ne mogu svi da budu jednaki i u kravatama!?

BRNABIĆ:VLADA ĆE OBEZBEDITI BOLjE USLOVE ZA RUDARE

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić uputila je čestitku rudarima povodom obeležavanja 6 avgusta, Dana rudara ističući da je zadatak Vlade da im omogući što bolje uslove rada.

“Upućujem vam srdačne čestitke povodom obeležavanja 6. avgusta, Dana rudara. Duboko poštujem vaš rad i trud u obavljanju jednog od najtežih i najzahtevnijih poslova.

Građani Srbije izuzetno cene vašu posvećenost poslu i zalaganje da se postignu što bolji rezultati, koji utiču na razvoj srpske privrede”, navodi se u čestitki, saopštila je Kancelarija za saradnju sa medijima.

“Zadatak Vlade Republike Srbije je da omogući što bolje uslove za vaš rad, uvažavajući rizike posla i vaš profesionalizam. Iskreno se zalazem za otvorenost u komunikaciji i stojim vam na raspolaganju za dijalog o svim temama koje su vama važne.

Želim vam dobro zdravlje i puno uspeha u radu. Srećno!”, poručila je Brnabić.

IZVOR: AGENCIJE / NOVOSTI

Advertisements

error: