PREDSEDNIK VUČIĆ: Pogledajte kroz prozor i vidite da se već živi bolje

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Pećincima da svako ko pogleda kroz prozor može da vidi kako je život bolji u toj opštini, ali i u celoj Srbiji.

 

Podsećajući da je u Pećincima otvorio nemačku fabriku Boš kao i mnoge fabrike širom Srbije, lider SNS-a je kazao i da je rešen problem smederevske Železare i da Srbija ove godine ima 2,1 milijardu direktnih stranih investicija.

“Srbija je uspela da napravi čudesan preokret, kao što je to uradila Koreja devedesetih godina. O tome će se tek pisati”, rekao je Vučić.

 

“Nikada se u Rusiji ni u drugim zemljama nije tako lepo, pozitivno i dobro govorilo o Srbiji kao što je danas slučaj. Što veća bude vaša podrška na izborima u nedelju, veća je i podrška Srbiji, odgovornosti, ozbiljnosti, onima koji će da grade i da se oslanjaju na rad”, ocenio je lider naprednjaka. ;

Advertisements

 

Navodeći da Srbija “više nikada neće biti plen tajkuna”, Vučić je kazao da ga neće uplašiti “tajkunčići i njihovi šefovi”.

“Kada smo preuzeli vlast, naš motiv nije bio da krademo. Danas posle pet godina vlasti mogu da kažem da nemam ni za dinar više imovine nego pre pet godina”, rekao je Vučić.

 

Komentarišući predloge da Srbija odustane od puta ka EU ili da uvede sankcije Rusiji, Vučić je kazao da je aktuelna vlast okrenuta na jednu stranu, “svojoj Srbiji, svojoj deci i njihovoj budućnosti”.

 

IZVOR: N1 SRBIJA

Advertisements

error: