PREDSEDNIK VUČIĆ: Nije bilo nikakvog atentata, meni ne može niko ništa!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Šta god da urade, ne mogu mi ništa, sve sto prete ne mogu Srbiji ništa – poručio je on

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je povodom incidenta u subotu na Topčidarskoj zvezdi da nikada nije rekao da je neko pokušao atentat na njega.

Ništa strašno se u subotu nije dogodilo, pretpostavljam da namera ljudi u “bentliju” nije bila da meni naude, a da li sam u pravu treba ipak da utvrde nadležni organi, rekao je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarišući incident koji se dogodio u subotu, a za koji su pojedini mediji naveli da je reč o pokušaju atentata.

Postoji jedna vrsta stalne priče kako izmišljam atentate, iako ja nisam nikad rekao da je neko pokušao atentat na mene…Nisam to rekao ni u Srebrenici”, rekao je Vučić gostujući na TV Hepi.

Advertisements

U Srebrenici je jedan deo napada ostao van dometa kamera, dodao je, te naveo da je bilo tom prilikom i pokušaja da ga udare u glavu, ali da nikad nije pomislio da je neko od političara planirao njegovo ubistvo ili nešto slično.

Kako je objasnio, nije od onih koji se bave “zamajavanjem, jer nema drugih rezultata”.

Govoreći o incidentu od subote, Vučić je ispričao i da je to u novine, tačnije u Politiku dospelo, verovatno, kako je rekao, preko nekog kanala u policiji, “za koji nismo znali”.

Mediji su ranije u toku dana navodili neimonovane izvore gde je Vučić navodno insistirao na tome da njemu ne može i neće niko ništa jer “ne muti” sa kriminalcima kao neki.

Izvor: Espreso.rs & Beta

Advertisements

error: