Predsednik Starog Grada Bastać: Izupaću šamare Vesiću!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik opštine Stari grad, Marko Bastać, danas je pretio zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću.

 

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać uputio je danas otvoreno pismo u kom je zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću zapretio da će dobiti „vaspitni šamar“ zbog navodne izjave da je „ukrao novac od bolesnog deteta“.

 

Bastać nastalja sa svojim pretnjama i poziva na nasilje. Kako je u video rekao, planira da protiv zamenika gradonačelnika preduzme “vaspitnu meru”.

– Obećavam Vesić Goranu da će dobirti jednu šamarčinu od mene, pa neka onda razmišlja šta će da radi, pošto mislim da ti je to prava vaspitna mera – rekao je batinaš Bastać.

Advertisements

 

Navodeći da je tolerisao Vesićeve izjave da je narkoman, da je deo narko klana kao i „kampanje o nekakvim lopovlucima u opštini Stari grad“, Bastać je u pismu upozorio da više neće „ništa da toleriše“ posle reakcija zamenika gradonačelnika na incidente prilikom promocije knjige čiji je Vesić autor a od čije su prodaje sredstva namenjena lečenju devetogodišnjeg dečaka.

 

On je dodao da je u vezi „bolesne dece koju u Vučićevom i Vesićevom ‘zlatnom dobu’ lečimo sms porukama i donacijama“, učinio „koliko“ je mogao, odnosno da je u te svrhe uplatio 10.000 dinara, što su, kako je naveo, učinili i članovi Predsedništva Stranke slobode i pravde.

 

Pink / Danas
Foto: Tanjug

Advertisements

error: